KAISA KAUPPINEN

       -Kultainen keskitie

Olen terveydenhuollon ammattilainen Uudeltamaalta, Vantaalta. 

Kaisa Kauppinen 

Olen syntynyt Oulussa, lapsuuteni ja nuoruuteni olen viettänyt Oulun naapurikunnassa Kiiminkijoen kauniissa maisemissa. Pohjoisesta olen sittemmin työn perässä muuttanut Helsinkiin ja Vantaalle. Olen neljän lapsen äiti, lapset ovat jo aikuisia ja ovat omassa elämässään kiinni. Nyt on aikaa yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja eduskuntatyöhön. Suunta on ollut kohti pohjoista, kotiseudulleni, ensin Oulaisiin ja asun nyt Kempeleessä.

Koulutus

Olen suorittanut monta terveydenhuollon tutkintoa. Lasten kasvattamisen lomassa suoritin perushoitajan tutkinnon ja sairaanhoitajan tutkinto tuli seuraavaksi. Opiskelun nälkä ei hellittänyt ja terveystieteiden maisterin tutkinto on viimeisin. Uteliaisuus maailmasta ja tiedon jano ei ole lakannut.

Mitä työtä teen

Eri ammattitutkintojen jälkeen on ollut onnea saada aina uutta työtä ja olen siirtynyt aina uuden tutkinnon vaatimusten mukaisiin tehtäviin. Viimeisimmät tehtävät ovat olleet sairaanhoitajan tehtävät Oulun yliopistollisessa sairaalassa ja Meilahden sairaalassa. Tämän jälkeen olen työskennellyt Helsingin kaupungilla osastonhoitajana terveydenhuollossa. 

Vapaa-aika


Yhteiskunnalliset asiat ovat kiinnostaneet minua aina. Keskustan  politiikassa ja yhdistystoiminnassa olen ollut mukana eri tehtävissä pari vuosikymmentä. Keskustassa olen Puoluehallituksen varajäsen, Uudenmaan piirihallituksessa ja Vantaan kunnallisjärjestön johtokunnassa. Harrastan kuorolaulua ja talvisin hiihdän. Olen Martoissa ja kokkaan ja leivon mielelläni. Kesällä marjastan ja hoidan pientä pihaa ja puutarhaa. Puutarhanhoito onkin lähellä sydäntäni. Lemmikeistä pidän myös, koira olisi kiva lemmikki.


Arvot

Olen politiikassa mukana ja nyt eduskuntavaalien ehdokkaana, koska haluan tehdä yhteiskunnasta oikeudenmukaisemman, tasa-arvoisemman ja inhimillisemmän. Haluan, että ihmisillä on mahdollista voida elättää itsensä ja perheensä ja uskoa itseensä. Uskon ihmiseen ja tulevaisuuteen. Uskon, että koulutus mahdollistaa. Uskon syrjäytyneisiin nuoriin. 

Keskusta on valintani, koska haluan olla jatkamassa sitä arvokasta työtä, mitä Santeri Alkio on koko elinaikanaan tehnyt. Hän myös uskoi sivistykseen, koulutukseen ja ihmiseen. Ei myöskään unohdeta köyhän asiaa. Tämä sama arvomaailma on seurannut Keskustaa sen koko olemassaolo ajan ja alkiolaisuus on edelleen keskustalaisten ihmisten, myös minun arvomaailmassa. Keskustalaisuus on äärilaitojen välttämistä, harkintaa ja asioiden monipuolista tarkastelua. Kultaista keskitietä. Keskustalaisuus on erilaisten ja eri  ihmisten huomioonottamista eri elämäntilanteissa.  Keskustalaisuus on kuuntelemista. Olen omalta osaltani tekemässä tästä keskustasta sitä alkiolaista keskustaa, mitä tulevaisuudessa tarvitaan. Olemme tulevaisuuteen katsova, uudistuva puolue ihmisen asialla, ihmisen, joka elää sopusoinnussa luonnon kanssa nauttien siitä.

TUE KAISA KAUPPISEN VAALIKAMPANJAA

Keskustan Tikkurilan paikallisyhdistys, tilinumero: FI 19 5723 0220 5825 19

KAISA KAUPPINEN - Tervettä järkeä